Ad-Soyad:Marcus ''Big Chill Ethan'' Etiopy
İstediği Rütbe:12.TAKIM TEĞMENLİĞİ
Dış Görünüş:]
Tür:Shinigami
Kişilik:Kendisi eski zamanlarda kızlarla ilgilenirid ve dedesinin öğretmeye çalıştığı kılıç dersleirne kafayı takmazdı.Ara ara eline bir kılıç alır bir-iki harket yapmayı marifet bilirdi.Yani tembeldi.Ama ölümünden sonra kendisinde belirli değişiklikler oldu.Artık kız aramıyordu.1-2 hareketin marifet olmadığını biliyordu.Zekiydi ve tembelliği bırakmıştı.
Geçmiş:Babası ölünce.Annesi evi teketti.Bunun sonucunda dedesinde kaldı.Ama o dedesini ve o zamanlar aptalca olan kılıç derlserinden nefret ederdi.Bu nedenle evden kaçtı ve maceralara atlmaya kalkıştı.Bunun sonucunda yakalandı ve köle olarak satıldı.3 ay kölelik 2 ay çobanlık yaptı 1,5 ayda şövalye[kılıç,ata binme,ok ve hançer ile gizlilik dersleri]eğitimi aldı.Daha sonra ise resim sanatını öğrendi.Sıksık resim yapmaya başladı.Öldükten sonra ise tüm yeteneklerini kullanarak bir teğmen oldu.
Örnek Rp:
BÖLÜM 1:KILIÇTAN AKAN KANLokantaya balık yemeye gitmiştim.Kızlara asılmak benim işimdi ve başladım:
''Merhaba bayan.Bayan ise bana karşı pek hoşnut değil gibiydi:
''Çek ellerini üzerimden pislik''Tam korkmayın bayan diyecektimki lokantadaki korumaların bana saldırdığını gördüm.Onlardan kaçmaya çalıştım ama olmadı şövalyelik eğitimim silahlarım olmadan işe yaramazdı.Birden gözümü kapadım.Açtığımda ise heryer kararmıştı.Sanırım iyi bir darbe yemiştim.Sanırım artık ölüydüm fakat sanki yaşıyordum.O dünya beni kollarının arasına almıştı sanki.Arıtk bir Shinigami'ydim.Bu harikaydı.
BÖLÜM 2:BÜYÜK KORKUShinigami olalı 6 ay geçmişti.Artık kız tavlamaya o kadar meraklı değildim.Ama lokantaya çok güzel bir kız girince yine o anılarımı özledim ve asıldım.Kız bana gitmemi söylüyordu bense gitmiyordum.En sonunda kız dayanamadı ve bana:
''SEN NESİN BÖYLE BELAMISIN?ÇOK BÜYÜK BİR KORKUSUN SEN!''Bense yine işimi yapıyordum:
''Evet bayan.Zaten bu nedenle bana buralarda Big Chill[Büyük Korku]derler''Bayan ise:
''GERÇEKTENDE HAKLILARMIŞ!''dedi ve gitti.Bense hala memnundum halimden.Bir sushi söyledim ve bizzat kendi kılıcımla doğradım sushi balığını.O güzel sushi balığını yedikten sonra dükkandan ayrıldım.
BÖLÜM 3:TEĞMEN BİG CHİLLArtık 17 yaşında bir gençtim ve 12.bölüğün teğmeni olmuştum.Genellikle Teğmen Big Chill diye çağrılırdım.17 yaşında olmak bir delikanlı olmak demekti.Artık kızlara asılma yaşıydı ve hevesim geri gelmişti.Ama ondan daha önemli işlerim olduğunuda unutmamalıydım.Nede olsa ben Teğmen Big Chill'dim!.Artık daha büyük sorumlulukalırm vardı.Tam bir delikanlıydım.Ama bundanda güzeli bir teğmendim.Ama nedense babamın ismi olan Ethan ismide benim bir lakabım olmuştu.Bana bu ismi neden takmışlardı?Herhalde teğmen olunca Ethan ismini almıştım.Ama önemli değildi.Zaten Ethan saygı duyulan anlamına gelirdi.Neyse yatma saatim gelmişti.Yarın yoğun bir gün olacaktı.Nede olsa ben Teğmen Big Chill Ethan'dım!