* Adın? ~ Söylesem bilcen mi?xD
* Yaşın? ~ Akıl yaşta değil baştadır, sen ona bakv.v
* Burcun? ~ Kaplan :ç
* Ne Düşünüyorsun? Şu an bir *k düşünmüyorum... Ha, şu melodinin karekterinin ismini bulmayı planlıyordum... Sonra midem bulanıyor, ona hayıflanıyordum... Bide bir kaç soru cızıttırıp rahat rahat pcye geçmek vardı diye geçiriyordum içimden...Peh, nerdeeexD
* Ne Dinliyorsun? ~ İkizimin attığı şarkıyı dinliyorum...
* Nasılsın? ~ Hmm...
* Ne Hissediyorsun? ~ Tüm sinir hücrelerimin ümüğünü sıkmış vaziyetteyim, tüm duygulardan yoksun hafif nihil takılıyorum işte...
* Ne Tarz Giysi? ~ Altta bol siyah eşofman; üstte pembe ve beyaz çizgili, ortasında taşlı şeftali ve kenarında iki -yine şeftaliye benzeyen- surat ve altındaki iki şeritin üstünde 'Mandarin Orchard' yazan sıfır kollu bir t-shirt.. Dur lan, bunlar şeftali değil mi yoksa o.0 xD
* Kiminle Yazışıyorsun? ~ İkizimle desu^o^
* Kaç Saattir Nettesin? ~ Okuldan geldiğimden beri^:^:
* Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Nyaaahh!!!.. İçeride abur cubur vaar... Saldırıcam!:F Hmms, sonra inden cinden korkma durumum var, tırsa tırsa yatıcam...xD
* Bugün Neye Çok Güldün?~ Olum ben gülmem, güldürürüm... Ama ebeveynlerimin havuçlu anne-hıyarlı baba taklitlerine ayrı bir koptum!...xD Ha birde, arkadaşımla yolda ayrılırken yanaktan öpüştüğümüzde yoldan geçen bir adamın arkadaşıma 'çok tatlı mı?' demesine çok güldük...xD Benim için dedi tabev.v
* Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Ulan pandomimci gibi dolaşıyoruz, kim niçin sevindirsin biziQ_Q Ama okulda bir dostumu görüp elalemi takmadan sıradan evvel yarım saat sarılmamızda içim huzurla dolmuştu...
* Bugün Seni Üzen Olay? ~ Olum bellicem anasını şu geç kalkma olayının... Yüzümü bile yıkayamadan zor yetiştim okula, bilio musun?Q_Q
* Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Kendimi, ama zor sıktım.. Birde daima dövmek istediğim biri, hamza 4eva!xD
* En Son Ne Yedin? ~ Üçkağıtçı köfte, bilir misin_?xD Ahh ahh, o yaptı beni böyle zatiQ_Q
* En Son Ne İçtin? ~ Şeftalili meyve suyu... Tabii sonradan dank etti meyvesuyuyla mantımsı bir şeyin yenilemeyeceği...xD
* En Son Kendine Ne Aldın? ~ Hmm, borcum var, o yüzden para biiktirmem gerek -Ebay ve Avon için tabexD- ama okuda bir Caramio, çıkışta bir ten rengi çorap -xD- ve sonra patlamış mısır aldım... Sözde patlatacaklar hala içeride-.-"
* En Son Başkasına Ne Aldın? ~ HiçbişixD Sanırım 50 kuruş verdim, oda gitti 75 kuruş daha ekleyip Nestea aldı... Ulan bi yudum bile içemedim sanırım... İçtim mi?o.o Herneyse, tee cumada olan birşey zati.. Peh, hala ödemedi pislikxD
* En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Okul için lan, ne için olacakxD -.-"