| Garipsenmiş Kişilik | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
SteamHive Admin
| Konu: Garipsenmiş Kişilik Paz Şub. 21, 2010 9:33 pm | |
| Hmm...Ben kimmiyim? Ben kendi halinde bilgisayarından kalkmayan ve ailemin Sayonara Zetsubou Sensei izledikten sonraki deyimiyle "Hikikomori"yim xD.Boyum fazla uzun değil.1.69 civarındayım.Kilomda fazla değil çünkü fazla yemek yemiyorum 39 kiloyum.Annem falan öleceksin yemek ye diyor ama bence çokta önemli değil.Beyaz tenliyim ve sırf yanmamak için bu sene denize bir kere girdim xD.Neyse...Sonra çizim yapıyorum.En sevdiğim karakter çizimleri Bleach ve Katekyo Hİtman Reborn'da var.Şu ana kadar Bleach karakteri olarak çok fazla çizim yapamadım.Sadece varolan bir resmi bakarak çizmiştim.Rukia ve İchigoydu onlarda.Bir tane Allen Walker çizmiştim.Kendi çizimlerim pek güzel değil xD çünkü aklımda fazla bir fikir olmuyor.Genellikle gördüğüm şeyleri çizmeyi daha çok severim.Kimileri kopya çekiyosun desede bir yazıcım yok ve ekranım laptop olduğu için kristal ekran.Yani kopya çekmem imkansız.Sadece duruşlarına bakarak çiziyorum ve bu tam bir kopya sayılmaz.Neyse xD çok konuşuyorum sanki.Birkaç çeviri grubuna üyeyim.Bunlar Shirayuki Fansub.Nimies,AyeShadow,Sosei ve yakında Chocobo Fansub olacak gibi görünüyor.Şu sıralar Soul Eater çeviriyorum..Gece gündüz bilgisayardan kalkmasam sorun olmaz galiba xD.Birden fazla rpg sitem var ve çoğusu anime bazlı.Neyse benden bu kadar.Zamanla beni tanırsınız.Kötü biri diilim xDSonra iyi rp yaptığımı düşünen biriyim ancak hala usta değilim.1 yıla göre iyi diyorlar.Genellikle çoğu sitenin temasını ben yapmış olabilirim.Bazı kişilerin deyimiyle "Rp Kraliçesi" olarak bilinirim | |
|
| |
Ishikawa Ageha Quinto Espada
Mesaj Sayısı : 98 Kayıt tarihi : 21/02/10 Nerden : Kripton *-* Yeniden kuracağız!
| Konu: Geri: Garipsenmiş Kişilik Paz Şub. 21, 2010 9:37 pm | |
| AHAhahahahahah sen rp kraliçesi isen ikizim nedir bilemicem rp tanrısı falandır heralde :F | |
|
| |
SteamHive Admin
| Konu: Geri: Garipsenmiş Kişilik Paz Şub. 21, 2010 9:39 pm | |
| Kim lan ırmakmı geribaş o msne bile girmio *-* | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 98 Kayıt tarihi : 21/02/10 Nerden : Kripton *-* Yeniden kuracağız!
| Konu: Geri: Garipsenmiş Kişilik Paz Şub. 21, 2010 9:42 pm | |
| bu rplerinin öküz ötesi mükemmelikte olmadığını göstermez *-* tapıyorum onun [ve tabii ki melih-sama'nın] rplerine *-* | |
|
| |
SteamHive Admin
| Konu: Geri: Garipsenmiş Kişilik Paz Şub. 21, 2010 9:43 pm | |
| Melihe bişey diyemem ama ırmak kısa yazıo beya *-* ben fazla tapmıyorum.Böle ahım şahım bi rp yazdığını da hiç görmedim | |
|
| |
| Konu: Geri: Garipsenmiş Kişilik Paz Şub. 21, 2010 9:50 pm | |
| peh peh... inan bana süper rpler yazıyor *-* bleachtekileri sayma.. onlar iki satırlık şeylerdi | |
|
| |
SteamHive Admin
| Konu: Geri: Garipsenmiş Kişilik Paz Şub. 21, 2010 9:53 pm | |
| xD eet normal rplerini biliom lan xD | |
|
| |
Aya Estella O'fieme Nona Espada
Mesaj Sayısı : 92 Kayıt tarihi : 21/02/10 Nerden : Kripton*-* Diriliş mode on desu v.v"
| Konu: Geri: Garipsenmiş Kişilik Ptsi Şub. 22, 2010 1:22 am | |
| Nerden biliyon lanxD Seninle kastığım rpleri toplasan bir paragraf etmezxD oda benim ilk rpmdeydi zatixD desu note: İkiz; her yerde ikiziz, eşitiz diyoruz ama bir rp işinde bunu benimsemiyorsun... Lan diğer sitede kaç kişi rp kasmak istedi seninle, sırf bizim anlaşmalı rplerimizin ilk iki üç tanesini okuyarak?[dramalarda,odanda sarkanları unutmadım hala ] | |
|
| |
SteamHive Admin
| Konu: Geri: Garipsenmiş Kişilik Ptsi Şub. 22, 2010 2:13 pm | |
| görüşcez görcez xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Garipsenmiş Kişilik Ptsi Şub. 22, 2010 5:12 pm | |
| ikiz derinlere inme len :F kız sadece yanağımdan öptü -.-" | |
|
| |
Aya Estella O'fieme Nona Espada
Mesaj Sayısı : 92 Kayıt tarihi : 21/02/10 Nerden : Kripton*-* Diriliş mode on desu v.v"
| Konu: Geri: Garipsenmiş Kişilik Ptsi Şub. 22, 2010 6:24 pm | |
| @melo
Görüşücez olum xD onaylada sen bi beni...>.<"
@ikizim
Kızın niyeti başkaydı ama-.-"... Peh, birde sarkmıyor diyordun. GördükxD | |
|
| |
Pheles Min. de'Aurellia
| Konu: Geri: Garipsenmiş Kişilik C.tesi Şub. 27, 2010 1:09 pm | |
| | |
|
| |