Bu benim için çok zordu.Birinci nedeni göz kalemimin ucunu açmak için kalemtraşı bulamadığım için gözlerimdeki o sivriliği vermek çok zor oldu.ikincisi dövmelerimi şimdi yaptım.Ben hiçbir zaman dövmeciye gitmedim yada dövmeye para vermedim.Hep kendim yaptım.Geçici ancak 2-3 ay kalıyor.Çokta kolay isteyen herkese nasıl yapıldığını anlatabilirim.
İkincisi benim 3 piercingim vardı.Biri kaşımda,biri burnumda diğeride dudağımdaydı.Ancak okul zamanlarını bilirsiniz hocalar piercinginizi çıkartmak için arkanızdan koşturur.Bende hocayla kavga ettim ancak yinede piercinglerim çıkarttırıldı.Şimdi ise müdür değişti felan ii adam sevdim tarzımıda bilio fazla bişey dmedi kanka oldum lan müdürle
gittim dudağıma tekrardan piercing taktırdım.Eskisi kadar hoş değil ama çokta ilgi çekmiyor.Yazın uçları ok olan piercinglerimle döneceğim
Üçüncüsü ise kostüm işi zordu.Lanet olasıca annem çoğu miyavi kostümümü yıkamaya atmış (hergün giyerim lan xD)Bu yüzden Family Guy tişörtü giydim mal gibi
Yinede hoştu.
Ve son olarak piercingimin gerçek olduğuna inanmayan bir kaç kişi için dudağımın iç kısmınıda çektim
artık inanırlar herhalde.Canım acıo bi hafta falan oldu takalı ama acısı geçmedi
Resimlerin karanlık olmasının nedeni az önce eve misafir geldi bende fto çekiodum.Odaya geçtim ışıkları açmadım xD
yağmurlu burası okullarda tatildi
Sonra...Alın bakın işte gerçekmi değilmi güzelmi dğeilmi eleştirelim
saçlarım çok kötü oldu ya